Welkom bij JO-STUDIO

First Feature Image
First Feature Image

Door mijn grote veelzijdigheid, creatief en praktisch inzicht geef ik met raad en daad advies en praktische invulling aan o.a. inrichting van kinderkamers, etalages, styling en organisatie van feesten, partijen en events, fotostyling, beursaankleding, persoonlijke cadeaus en kunst.

Missie

Second Feature Image
First Feature Image

Ieder mens is uniek en anders en heeft daarbij passende wensen en verlangens. Onder het motto veel voor weinig creëer ik graag de juiste sfeer die past bij ieder individu, gelegenheid en budget, want mooi hoeft zeker niet duur te zijn en dat is een uitdaging die ik graag aan neem. Neem een kijkje op de site en laat de vele mogelijkheden in op je inwerken. En wil je meer weten, een persoonlijk advies of een cadeau bestellen? Neem dan gerust contact op.

Over Jolanda

Third Feature Image
First Feature Image

Van jongs af aan ben ik een doener en altijd creatief bezig geweest met knutselen, tekenen, schilderen en textiel. Met liefde en gevoel voor kleur en harmonie. Een opleiding op de MTS voor mode en kleding was een logisch gevolg, waarna het inkopen, stylen en ontwikkelen van collecties mijn grote passie werd. Daar ben ik mijn hele carrière dan ook mee bezig geweest, eerst in damesmode en later in de baby en- tienerkamer meubelen. Met de start van JO-STUDIO heb ik de mogelijkheid om mijn veelzijdigheid nog meer tot uitdrukking te laten komen en te doen wat ik het liefste wil; in opdracht objecten of sferen creëren die anders, uniek, maar ook zeer betaalbaar zijn. Voor FAIRCADEAU.NL als onderdeel van JO-STUDIO kan ik mijn eigen collectie samenstellen voor mijn webwinkel die uitsluitend eerlijke producten verkoopt. Leuke, hippe en kwalitatief hoogwaardige producten, veelal met de handgemaakt in ontwikkelingslanden en bijna altijd uniek. De verkoop van deze producten draagt direct bij aan betere leefomstandigheden voor de makers ervan. “Zorg voor elkaar” is voor mij een motto wat er eveneens toe doet. Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Show your latest posts here.

By default no posts will appear. You need to create one.

  • Sorry, no posts matched your criteria.